Gastenboek

Bericht 21-30 van 36.
04-07-2012 09:15
Tineke ( Rotterdam )
Dominikq en medewerkers.
Wij bedanken jullie voor het stofferen van onze Harvink eethoek en Leolux zithoek. Jullie enthousiasme, advies en vakmanschap bevelen wij toekomstige klanten van harte aan!
21-04-2012 19:36
Wim Kollen ( Den Haag , Nederland ) kollen <at> kollen <dot> biz
Bedankt voor de snelle levering van de Nosag zigzag elastieken!
Groet van Wim
26-02-2012 09:57
Peter en Anja van Bodegraven ( Schiedam , Nederland ) Peteran <at> Kabelfoon <dot> nl
Beste heren,
Wij willen jullie bedanken voor het vullen van de kussens van bank en stoel. Ook de leenbank vonden wij een goede service. In eerste instantie was er een prijs afgesproken voor de zitting, maar toen jullie daarmee begonnen bleek ook de rug gedaan moest worden. Wij schrokken van de prijs maar jullie kwamen terug met een mooi aanbod zodat wij nu een heel mooi bankstel en stoel hebben die nog jaren meekunnen. Jullie zijn echte vakmensen met heel veel liefde voor je werk. Groetjes Peter en Anja
13-11-2011 09:26
door ( Spijkenisse )
Hoi

Bedankt voor het vullen van kussen van mijn bankstel het lijkt weer als nieuw, we zitten weer veel beter.
Zijn er heel blij mee.

Prima service kwam op Dinsdag nam de kussens mee en op Vrijdag alles weer kant en klaar terug hoe snel en goed kan je zijn.

Groeten Doortje Spijkenisse
14-09-2011 17:54
S van Campen ( Dordrecht )
Beste heren,

Mijn complimenten voor de kwaliteit waarmee u mijn lederen stoel heeft gerepareerd.
In feite onzichtbaar, door de juiste materiaalkeuze en afwerking.
Ik zeg het voort !

Succes
25-08-2011 13:38
Miranda de Fonkert ( Numansdorp )
Hallo Dominique en medewerkers, Wat ben ik bij jullie enorm gastvrij en proffesioneel geholpen, echt een vakkundig team. Wat je bij jullie besteld dat mag door iedereen worden gezien! Mijn 2 banken zijn NIEUW, Geweldig en de oude stoel ook! Ga zo door weet zeker dat je nog een keer wat van mij hoor. Hartelijke groeten Miranda de Fonkert.
29-01-2011 11:42
Sandra Boere ( Mijnsheerenland ) s <dot> y <dot> boereflobbe <at> gmail <dot> com
Eigenlijk op zoek naar nieuwe stoelen geweest, want onze stoelen zijn al 10 jaar oud. Maar er waren er maar 2 van de 6 die mankementen vertoonden. Tel daarbij op de hoge prijzen voor een beetje kwaliteit, dus we besloten de stoelen te laten maken. Via internet kwamen we bij Dominikq uit. We zijn vakkundig geïnformeerd (door beide heren), ook vooraf over de kosten. De stoelleuningen zijn naar volle tevredenheid hersteld. Gelukkig geen nieuwe stoelen gekocht, nu kunnen we weer jaren vooruit! Vakmensen die veel plezier hebben in hun werkzaamheden!
24-01-2011 19:42
fam de Wolff ( Rhoon ) evert <dot> de <dot> wolff <at> hetnet <dot> nl
Afgelopen jaar heeft firma Dominikq ons bankstel (3zits, 2zits en stoel)
opnieuw bekleed.
En dat was hard nodig!
Wij genieten weer iedere dag van onze zitgelegenheden. Als nieuw1
Prima afgewerkt!
Echt vakmansschap!
Een hartelijke groet.
10-12-2010 15:55
Frank ( Maassluis ) fc <dot> wijmans <at> gmail <dot> com
Hoi Dominikq,
was door bank gezakt dinsdag, zigzag veren gebroken, uuh! Waar haal ik die nu weer vandaag? Bij Dominikq dus, super! woensdag besteld, vanavond weer lekker zitten! Heerlijk, dank je wel Dominikq!!!
23-11-2010 12:02
Marian en Jerry ( Hoogvliet )
Wij willen u ook op deze wijze danken voor de perfecte uitvoering van onze opdracht; het hervullen van onze vijf lederen bankkussens. U heeft werkelijk op alle fronten bij ons hoog gescoord, t.w. u heeft kennis van zaken, geeft helder en duidelijk advies, levert duurzame kwaliteit in service en materiaal en vooral...u komt in alle facetten uw afspraken 100% na. Nogmaals...chapeau en ga zo door, want wij zeggen het voort. Vriendelijke groet, Marian en Jerry

 

COPYRIGHT © Dominikq


Vorige pagina: Downloads/Links
Volgende pagina: Vacature