Projectstoffering - Meubelstoffering Dominikq

 

Meubelstoffering Dominikq werkt ook voor de zakelijke markt. Daarbij kunt u denken aan het bedrijfsleven, de horeca en ook de woonzorgsector. Voor alle sectoren geldt dat het herstofferen van kwaliteitsmeubilair het overwegen waard is. De besparing kan soms oplopen tot 60% vergeleken met de aankoop van nieuw kwaliteitsmeubilair. Alleszins een aantrekkelijk optie.


Kantoormeubilair

Bureaustoelen en overig kantoormeubilair worden als nieuw en de ‘oude’ stoelen voor de directiekamer of de conferentiekamer passen door de andere kleur stoffering weer helemaal bij de nieuwe inrichting.

Horeca & Recreatie
Het meubilair in de horeca en recreatie heeft het vaak zwaar te verduren. Aan compleet nieuw meubilair hangt in de regel een pittig prijskaartje, terwijl herstofferen en/of restaureren financieel een heel interessant alternatief is. De besparing kan, vergeleken met nieuw kopen, oplopen tot 60%. Toch de moeite waard voor een alternatief als meubelstoffering.

Woonzorgsector
Het meubilair in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen is in de regel van een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Voor het vervangen van stoelen waarvan de zittingen versleten of ernstig vervuild zijn, is het beschikbare budget soms niet toereikend. Hetzelfde resultaat als nieuw meubilair maar dan voor 50% van de kosten is dan de moeite van het overwegen waard om te kiezen voor meubelstoffering / herstofferen. Meubelstoffeerderij Dominikq maakt graag een vrijblijvende offerte.

Interieurbouwers en interieurarchitecten
De opdrachten voor interieurbouwers en interieurarchitecten zijn vaak maatwerkprojecten. Vakmanschap op maat voor zitmeubels, maar ook voor plafondpanelen, wandpanelen of consol-ombouw. De ontwerpen zijn uniek en aan de stoffering worden hoge eisen gesteld. Hoe eerder in de ontwerpfase Meubelstoffeerderij Dominikq wordt betrokken, hoe beter wij kunnen adviseren.

 

COPYRIGHT © Dominikq