Over dit project

Label | VandenBerg

 

 

Een familiebedrijf met liefde voor het vak

We nemen u mee naar het jaar 1991, designer Gerard van den Berg richtte in dit jaar zijn nieuwe merk op: LABEL | Vandenberg.

Als eigenzinnige designer met een doel voor ogen wist Gerard, samen met zijn broer Ton van den Berg, precies waar LABEL | Vandenberg voor moest staan: Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. Zitmeubelen handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Vandaag de dag geldt dit nog steeds.

Vandenberg is inmiddels al weer 25 jaar gevestigd in Brabant. Hier ligt het hart van de meubel- en leerindustrie.

Zo vraagt het gebruik van karakteristieke leersoorten om expertise, zodat elk product van LABEL | Vandenberg zijn eigen identiteit krijgt en door de jaren heen alleen maar mooier wordt en natuurlijk gewoon lekker zit! De passie voor interieur en vormgeving zit in de familiegenen, evenals de drive om te ondernemen en te gaan voor waar je in gelooft!

 

Nederlands merk in hart en nieren

Door samen te werken met lokale partners LABEL | Vandenberg betrokken bij alle processen en blijft LABEL | Vandenberg een Nederlands merk in hart en nieren.

De passie voor interieur en vormgeving zit in de familiegenen, evenals de drive om te ondernemen en te gaan voor waar je in gelooft!

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en vakmanschap van Label | Vandenberg meubelen.

 

Door onze vakkennis en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij met gemak zeggen dat wij deze meubelen een extra kwalitatieve ronde kunnen geven.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen, stofferen of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

 

 

Zo kunt u weer jaren genieten van uw tijdloze en comfortabele Label | Vandenberg  zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
design, eetkamerstoel, fauteuil, Gerard van den Berg, Gigi laten stofferen, herstofferen, Label, Opnieuw bekleden, poef, stoel, stoffeerder, stofferen, Vandenberg