Over dit project

Ligne Roset

De geschiedenis van het Franse merk gaat terug tot het jaar 1860 toen Ligne Roset nog houten regenschermen, wandelstokken en sporten voor stoelen maakten. Vanaf de jaren ’50 zijn daar meubels bij gekomen en enkele jaren later is het designmerk de samenwerking met binnenhuisarchitect Michel Ducaroy aangegaan. Ducaroy ontwierp in 1973 de designklassieker Togo en sindsdien is Ligne Roset één van de top design merken op meubelgebied!

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel van de tijdloze maar toch ook zeer  modieuze Ligne Roset design meubelen van franse bodem.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw modieuze maar toch ook zeer tijdloze Ligne Roset meubilair in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, design, eetkamerstoel, fauteuil, herbekleden, herstofferen, Ligne Roset, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, poef, stoel, stofferen, togo