Over dit project

Rolf Benz

Sinds 1964, produceert Rolf Benz banken. Sinds de mens zich bezighoud met het fysiek aangename tussenstadium tussen zitten en liggen heeft Rolf Benz een bekendheidsgraad van dit tegenwoordig in meer dan 50 landen geliefde en bekende merk.

 

Voor ons is het vandaag de dag nog steeds een  waardevolle plek waarnaar we een leven lang verlangen: De plek waar we eindelijk helemaal zichzelf kunnen zijn! Er zal wel een reden voor zijn dat de banken van Rolf Benz je overal ter wereld op uiterst elegante wijze uitnodigen om plaats te nemen. Dit gewilde ontspanningsmeubilair is afkomstig uit een piepklein en rustig stadje aan de rand van het Zwarte Woud.

 

 

Uitgebalanceerd comfort

 

Een Rolf Benz bank heeft een prachtige uitstraling en geeft het interieur karakter! Door de tijdloze uitstraling en de eenvoud is een Rolf Benz bank perfect te combineren binnen diverse woonstijlen.

Kwaliteit en comfort staat voorop. Rolf Benz bank 322, Bank 2300, bank 50 en bank Linea zijn voorbeelden van echte klassiekers met een ongekend tijdloos maar zeer aangenaam karakter.

 

Op een bank van rolf Benz kan men sinds 1964 dromen, dommelen, relaxen, de voeten eens omhoog leggen, zich comfortabel uitrekken, tot zichzelf komen, ontspannen, het zich gemakkelijk maken, chillen, nadenken, knuffelen, pauze houden, gedachten de vrije loop laten, gewoon eventjes gaan liggen… Het is nou eenmaal zo dat de mens alleen op een bank alle stress loslaat, alleen daar kan hij het dagelijks leven vergeten, bijkomen en letterlijk onthaasten.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel en vooral het uitgebalanceerde comfort van Rolf Benz meubelen.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw comfortabele Rolf Benz zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, design, fauteuil, herstellen, herstofferen, meubelstoffeeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, Rolf Benz, stoel, stofferen