Over dit project

Vitra GmbH is van oorsprong een Duits familiebedrijf.

Het bedrijf werd in 1950 opgericht als familiebedrijf. Vandaag de dag is het hoofdkwartier gevestigd in de Zwitserse plaats Birsfelden en is het actief op meerdere continenten.

In 1989 opende Vitra in de Zuid-Duitse plaats Weil am Rhein het Vitra Design Museum dat een collectie omvat van designmeubiliair, -verlichting en andere bijzondere voorwerpen. Het bedrijf heeft daarnaast een sterke verbinding met de architectuur.

Frank Gehry bouwde in 1989 in Weil am Rhein het museum en een fabrieksgebouw en in 1994 in Birsfelden een nieuw hoofdkantoor voor Vitra, het Vitra Center.

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en de juiste samenstellingen van de mooi opgebouwde en zeer degelijke en vooral oogstrelende Vitra meubelen.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw Vitra  zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, bekleden, design, fauteuil, herbekleden, herstellen, herstofferen, meubels laten stofferen, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, poef, polder sofa, stoel, stofferen, Vitra