De huidige ontwikkelingen in de bestrijding van het Coronavirus en de nieuwe maatregelen van onze overheid hebben tot gevolg dat wij onze werkwijze opnieuw hebben moeten aanpassen.

 

Omdat wij zorg willen dragen voor onze collega’s en u als klant, hebben wij sinds dinsdag 24 maart 2020 tot nader bericht onze deuren gesloten maar werken wij wel door op gepaste wijze volgens alle richtlijnen.

Wij zullen de maatregelen van het RIVM nauwlettend volgen en u uiteraard van de juiste informatie voorzien hoe wij hier in staan en deze pagina ook zeer regelmatig updaten en bijhouden indien nodig.

 

Alles is weer open, Inmiddels hebben wij gemerkt dat  op afspraak werken veel beter werkt voor de klant en voor ons op de vloer.

 

Wat betekend dat voor u?

 

  • Helaas is het niet mogelijk u spontaan in de winkel ontvangen. Wij werken met “beleid-op afspraak”.

 

  • Eerst bellen voor een afspraak op 0186-621430 of een e-mail op afspraak@dominikq.nl zodat wij gezamenlijk tot een passende afspraak kunnen komen waarin wij u alle aandacht kunnen geven in een veilige omgeving.

 

  • Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar op meerdere digitale mogelijkheden, helaas lukt het ons niet altijd u direct van dienst te zijn. In dit geval laat even een berichtje achter dan wij bellen u terug. Uiteraard kan dit ook via Whatsapp Business (klik hier)

 

 

Uiteraard vragen wij u nadrukkelijk altijd volgens de RIVM richtlijnen te handelen en onze plaatselijke aanwijzingen in acht te nemen. 

 

 

Tot slot:

 

Voor de getroffen mensen, familieleden, de ondernemers en de werknemers onder ons, Namens Team Dominikq wensen wij u het allerbeste toe! Sterkte en wijsheid gewenst in deze toch onconventionele periode.

 

Wees er voor elkaar, zorg voor elkander, ook al is het niet zoals een ieder het had gepland!  Samen zijn wij sterk!

 

Bedankt voor uw begrip.

 

 

Dominique Duifhuizen