De huidige ontwikkelingen in de bestrijding van het Coronavirus en de nieuwe maatregelen van onze overheid hebben tot gevolg dat wij onze werkwijze opnieuw hebben moeten aanpassen.

 

Omdat wij zorg willen dragen voor onze collega’s en u als klant, sluiten wij vanaf dinsdag 24 maart voorlopig onze deuren. Wij gaan er op dit moment van uit dat dit tot 1 september het geval zal zijn.

Wij zullen de maatregelen van het RIVM nauwlettend volgen en u uiteraard van de juiste informatie voorzien hoe wij hier in staan en deze pagina ook zeer regelmatig updaten en bijhouden.

 

Wij zijn DICHT maar niet GESLOTEN!

 

Wat betekend dat voor u?

 

  • Helaas is het nu niet mogelijk u spontaan in de winkel ontvangen. Wij gaan werken met “beleid-op afspraak”.

 

  • Eerst bellen voor een afspraak op 0186-621430 of een e-mail op afspraak@dominikq.nl zodat wij gezamenlijk tot een passende afspraak kunnen komen waarin wij een veilige omgeving kunnen bieden.

 

  • Uiteraard zijn wij gewoon bereikbaar op meerdere digitale mogelijkheden, helaas lukt het ons niet altijd u direct van dienst te zijn. In dit geval laat even een berichtje achter en wij bellen u terug.

 

  • Spoed klussen is op dit moment niet of nauwelijks mogelijk.

 

  • Wij hanteren altijd een cool-down tijd voordat wij aan uw meubelen kunnen beginnen en zo ook terug kunnen brengen.

 

  • Wij zullen u geen handen geven maar wel handvaten geven om ons werk op de juiste wijze uit te kunnen voeren met in achtneming uw gezondheid maar ook die van onze medewerkers.

 

 

Uiteraard vragen wij u nadrukkelijk volgens de RIVM richtlijnen te handelen en onze plaatselijke aanwijzingen in acht te nemen. 

 

 

Tot slot:

 

Voor de getroffen mensen, familieleden, de ondernemers en de werknemers onder ons, Namens Team Dominikq wensen wij u het allerbeste toe! Sterkte en wijsheid gewenst in deze toch onconventionele periode.

 

Wees er voor elkaar, zorg voor elkander, ook al is het niet zoals een ieder het had gepland!  Samen zijn wij sterk!

 

Bedankt voor uw begrip.

 

Dominique Duifhuizen