Hoe lang ben ik mijn meubel(s) kwijt?

Afhankelijk van de soort werkzaamdheden zullen wij u een indicatie geven van de te uitvoeren verwachtte tijd. In de tussenliggende periode kunnen wij indien gewenst veelal voor vervangend meubilair zorgen.

Moet ik mijn meubels brengen?

In overleg kunt u de meubels brengen, ophalen en bezorgen in overleg in de regio of buiten de regio behoort zeker tot onze mogelijkheden daar wij beschikken over voldoende vervoermiddelen voor groot en klein.

Ik kan niet tillen, en nu?

Laat het ons weten, wij zorgen dat alles door ervaren mensen wordt opgehaald en netjes op de plek weer wordt terug gezet

Ik ben bijna jarig/ Wij gaan op vakantie!

Laat uw wensen weten, met deze informatie kunnen wij ervoor zorgen dat u uw meubels in een periode kwijt bent waarbij de beste/mooiste momenten niet worden voorbijgeschoten worden.

De indicatie 'verwachtte tijd' is voorbij.

Veelal blijven we binnen de gestelde periode, soms zit het tegen of zijn er andere omstandigheden. Contact ons gewoon even over de status van uw order.

Ik ben een bedrijf en kan mijn meubilair nauwelijks missen!

Vraag ons in een vroeg stadium naar de haalbaarheid, wij zullen u een zo eerlijk mogelijk antwoord geven op al uw vragen, een deadline willen we allemaal niet missen alleen ijzer met handen breken lukt ons niet.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. En in de meerwaarde van het meedenken. We komen dan ook graag langs om u de mogelijkheden door te nemen