Dominikq Meubelstoffen Webwinkel

 

In 2008 is Dominikq Meubelstoffeerderij  gestart met een online platform op webwinkel basis om voor zijn klanten een totaaloverzicht te krijgen over de mogelijke meubelstoffen en inspiratie op te doen.

 

Dit is inmiddels uitgegroeid tot een webwinkel met meer dan 25.000 meubelstoffen die tot voor kort online stonden op Doehetzelfvoordeel.

Op dit moment leveren wij aan particuliere en de zakelijke klant (B2B).

Wanneer de zakelijke klant niet beschikt over een dealerschap van merken zoals Kvadrat. de Ploeg, Bute, Gabriel, Gudbrandsdalens, Camira, Aristide, Keymer, Kobe, Lancier etc, kunnen wij hen goed van dienst zijn tegen eerlijke en scherpe prijzen.

 

In mei 2022 zijn wij over gegaan naar een nieuw platform die een betere aansluiting naar deze tijd heeft met een frisse uitstraling en een eenvoudige opzet.

Wij zijn trots dat u nu gebruik kunt maken van vele extra functies en zelfs direct online met een van onze medewerkers kunt chatten over voorraad, beschikbaarheid en met vragen over de beschikbare producten.

 

Ons nieuwe platform is te vinden onder de naam Dominikq Meubelstoffen wat in de basis direct verwijst naar de naam van onze Meubelstoffeerderij.