Horeca en recreatie

De eisen waar de inrichting van horeca en recreatievoorzieningen aan moet voldoen liggen hoog. Naast dat het meubilair intensief wordt gebruikt, spelen ook hygiëne en brandveiligheid een belangrijke rol. Ook van belang is comfort, zowel fysiek als in de beleving van de gast. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de akoestiek van een ruimte. Het kan immers heel storend zijn als u moeite heeft om uw gezelschap aan de overzijde van de tafel te verstaan. Of om de avond door te brengen op een bloedmooie, maar oncomfortabele barkruk.

Stoffering voor horeca: een specialiteit

Het restylen van de restaurantstoelen, het opknappen van de barkrukken en het opnieuw stofferen van de loungebanken op het terras; het levert vaak een aanzienlijke besparing op ten opzichte van een nieuwe aanschaf. Voor het aansluiten van de materialen bij een thema, moodboard of styling-concept staat, naast het advies van onze stoffeerders, onze enorme collectie aan staalboeken en kleurenwaaiers tot de beschikking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in de meerwaarde van het meedenken. Snel een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.