Projectmatige en zakelijke meubelstoffering

Binnen de horeca, kantoor, industrie en zorg worden zware eisen gesteld aan meubilair en bekleding. Wij zijn gespecialiseerd in projectstoffering die aan alle gestelde standaarden en eisen moeten voldoen. Slijtvastheid, hygiëne-eisen, maar ook brandvertragende en antistatische eigenschappen zijn criteria waar we dagelijks mee werken. De keuze voor materialen, maar ook de wijze van afwerking zijn bepalend voor de normering en het eindresultaat.

Maatwerk stoffering voor interieurprojecten

Binnen projecten wordt er vaak maatwerk toegepast. Ook wordt er niet zelden gewerkt met enorme oppervlakten. Of de bekleding nu voor inrichting, meubels, ombouwen of voor panelen zijn; dankzij het vakmanschap en bekwaamheid van onze stoffeerders bieden wij een efficiënte meerwaarde. Om nog maar niet te spreken over de positieve effecten op uw budget. De besparingen bij het herstofferen kunnen oplopen tot wel 60% in vergelijking tot de aanschaf van een nieuw meubilair.

Project Theather opnieuw bekleden herstofferen
Moroso fauteuil herstofferen opnieuw bekleden by Dominikq Projectoffering
Design akoestiek bank herstofferen opnieuw bekleden
Project Akoestiek werkplek

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in de meerwaarde van het meedenken. Snel een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.