Onze werkwijze

Het bekleden of herstofferen van een meubelstuk is een vak apart. Onze meubelstoffeerders hebben ervaring en handigheid in het opnieuw bekleden van een brede variëteit aan meubels: van Montis tot Cassina en van erfstuk tot een Marktplaats vondst. Met oog voor detail en ambachtelijk handwerk zorgen wij voor een kwaliteit waar u weer jaren van kunt genieten. Vakwerk dat er niet alleen  prachtig uitziet, maar ook nog eens een uitstekend zitcomfort heeft.

Onze manier van werken heeft 4 stappen:

1. Offerte

Wij komen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte. Uiteraard kunt u ons ook bellen, mailen of appen voor een richtprijs of langskomen met een foto.

2. Voorbereiding

De offerte is goedgekeurd en de stof(fen) besteld. Zodra alle materialen binnen zijn en door onze medewerkers gecontroleerd, ontvangt u van ons een exacte leverdatum.

3. Aan de slag

U hoort wellicht weinig, maar op dit moment zijn wij hard aan de slag met uw meubel. We snappen dat wachten lang kan duren en gaan zorgvuldig om met uw meubel en de gestelde leverdatum.

4. Oplevering

Uw meubel is klaar! We nemen contact met u op over de exacte tijd van oplevering.

Gratis halen en brengen in de regio bij Dominikq Meubelstoffeerderij. Uw specialist in meubelstoffering voor groot en klein.

Vragen?

Staat je vraag er niet bij? Bekijk onze FAQ of neem contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent altijd welkom in onze showroom/open atelier. Maar we komen ook graag langs om u de mogelijkheden door te nemen.