Over ons

Wij bestaan uit een uitgebreid team vakmensen. Bij elkaar opgeteld hebben wij vele tientallen jaren ervaring, die wij inzetten bij het stofferen, opknappen, bekleden en repareren van meubilair of projectinrichting. Wij doen graag een stapje meer en helpen u graag met:

Advies
op locatie

Het meubel beoordelen in zijn natuurlijke habitat. Dat is een goede reden om advies op locatie te geven. Factoren als het beschikbare licht, de opzet van de ruimte, de gebruikte kleuren en materialen in het interieur. Het telt allemaal mee in ons stylingadvies. Net als verdere wensen en eisen. Bijvoorbeeld op het gebied van schoonhouden, budget of de hardheid van de zitting. Dat die hoekbank waarschijnlijk ook niet achterin uw auto past is overigens nog een goede reden. En gaan we aan de slag, dan is er onze gratis haal- en brengservice (in de regio).

Onderhoud
& garantie

Wij geloven in wat wij doen. Wij geven dan ook drie jaar garantie op de gedane werkzaamheden. En wij voorzien u bij oplevering van een goed onderhoudsadvies.

Heeft u vragen over het onderhoud, de schoonmaak of staat van uw meubel, neem dan gerust contact met ons op.

Styling
& advies

Wij adviseren u graag over materialen, kleuren, uitvoeringen en opties. Onze jarenlange ervaring in de interieurbranche zorgt ervoor dat ons advies verder reikt dan wat de mooiste oplossing is. Ook budget, haalbaarheid en het beschikbare licht spelen een rol spelen bij het maken van de juiste keuze voor een stoffering. Net als praktische zaken als huisdieren, (klein)kinderen, allergieën en duurzaamheid.

Haal-
& brengservice

Bij ons kunt u profiteren van onze gratis haal- en brengservice in de regio Hoeksche Waard en Zuid-Holland-Zuid.

Weten of uw woonplaats hieronder valt?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in de meerwaarde van het meedenken. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u door te nemen.