Kantoormeubilair

Het opknappen van de stoelen in de directiekamer. Het restylen van de bankjes in de receptie of het herstofferen van het kantinemeubilair. Het opnieuw bekleden van uw nog deugdelijke meubels of het opknappen van versleten interieurstukken levert een aanzienlijke besparing op. Niet alleen in de beurs, maar ook de impact op het milieu. Refurbished (of hergebruik) is immers veel duurzamer dan weggooien.

Kantoormeubelen herstofferen passend bij de organisatie

Open kantoorruimtes zijn tegenwoordig ontzettend populair. Het interieur is dus een letterlijke eye-catcher. Het zou dus mooi zijn als de gekozen materialen en stoffen naadloos aansluiten bij de visuele identiteit, kleuren en kenmerken van jouw organisatie. Dit alles zonder de gebruiker uit het oog te verliezen. Niet alleen zijn alle materialen gecertificeerd voor intensief gebruik en langdurig comfort, ook denken wij mee over akoestiek, bijvoorbeeld door het plaatsen van geluidsabsorberende panelen tussen de werkplekken.

Project Gemeente Hoekse Waard 10 maatwerk werkplekken
Bureaustoel herstofferen opnieuw bekleden by Dominikq Meubelstoffeerderij
Kantoorstoel stofferen met naam medewerker Maatwerk stoffering by Dominikq Meubelstoffeerderij
Project Kantoor ontvangst stoelen herstofferen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in de meerwaarde van het meedenken. Snel een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.