Styling en advies bij meubelstoffering

Uw meubelstuk is onderdeel van uw interieur. Stijl en smaak spelen een rol bij de keuze van een nieuwe stoffering, maar ook uw inrichting, lichtval en trends zijn bepalend bij het maken van de juiste keuze. Het is immers niet de bedoeling dat uw nieuwe hoekbank prachtig staat te vloeken tegen uw lievelingsgordijnen. Of een onsmakelijke kleur krijgt bij het schijnsel van die mooie schemerlamp. Terwijl de kleur in het stalenboek er zo goed uitzag.

Verder kijken dan smaak

In een persoonlijk gesprek kijken we naar uw wensen, budget en mogelijkheden. Daarbij denken we ook aan praktische zaken. Met een actief huisdier is een leren bank wellicht niet zo’n goed idee. En wanneer u regelmatig kleinkinderen over de vloer heeft, bent u blij gekozen te hebben voor een eenvoudig te reinigen stof.

Huisstyling by Dominikq Styling Stoffeerderij
3-b bank en fauteuil set
Leersoorten by Dominikq Meubelstoffeerderij
Klassiek landelijk interieur

Onderhoud van materialen

Bij oplevering van uw opgeknapte meubelstuk ziet alles er tiptop uit. En dat wilt u graag zo houden. Wij geven standaard drie jaar garantie op al ons werk en materialen en geven bij aflevering een uitgebreid onderhoudsadvies.

 

Gratis onderhoudskit voor lederen bekleding

Het goed onderhouden van uw meubelstuk verlengt de levensduur aanzienlijk. Voor het reinigen, schoonmaken en onderhouden van nubuck, leer en kunstleer ontvangt u bij afronding van de opdracht een gratis onderhouds-starterskit. Voor het reinigen van specifieke materialen voorzien wij u graag van een advies op maat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en in de meerwaarde van het meedenken. We komen graag langs om u van advies te voorzien.

Zoek je een stoffeerder in Apeldoorn? Ga naar FotoVintage Meubelstoffering