Over dit project

Meubelstoffeerderij Dominikq bediend ook de zakelijke markt.

Wij hebben een groot zakelijk van terugkerende en vaste klanten waar wij zowel kleine als grotere producties uitvoeren, tot de dag van vandaag zien wij ons klantenbestand alleen maar groeien met zeer tevreden klanten.

 

Circulaire economie en hergebruik

Naast deze zakelijke vaste klanten zien wij een opkomende markt in de circulaire economie en hergebruik van kantoormeubilair. Doordat wij beide van deze kunnen samenvoegen, kunnen wij u als zakelijke klant een zeer verantwoorde keuze laten maken op het gebied van een maatschappelijk verantwoord besluit.

 

Specialistische bekleding industrie

Naast maatschappelijk verantwoorde keuzes kan Meubelstoffeerderij Dominikq de industrie ook van dienst zijn met specialistische bekledingen zoals brandvertragende stoffen en anti-statisch stofferen van uw kantoormeubels. Voor de industrie met gevaren zones (1+2) hebben wij speciaal opgeleide krachten en de juiste middelen om bijvoorbeeld op een bepaalde locatie het werk uit te voeren zodat u zo min mogelijk productie uren mist als het bijvoorbeeld gaat om uw heftruck die u dagelijks nodig heeft en niet kunt missen.

 

Mogelijkheden zakelijke (meubel)stoffering

Laat ons u informeren over onze mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Van te voren zullen wij u een duidelijk beeld geven van de uitvoering samen met een stappenplan die optimaal zal worden ingevuld naar uw wensen.

 

 

Categorie
Projecten herstoffering, Zakelijke projecten