Over dit project

Meubelstoffeerderij Dominikq bediend ook de zakelijke markt.

Wij bedienen een groot zakelijk bestand van terugkerende en vaste klanten waar wij kleine en grotere producties voor uitvoeren, Wij zijn blij dat wij tot de dag ons klantenbestand alleen maar zien groeien met zeer tevreden klanten.

 

Circulaire economie en hergebruik

Naast deze vaste klanten zien wij ook een opkomende markt in de circulaire economie en hergebruik van kantoormeubilair. Doordat wij deze mogelijkheden makkelijk kunnen samenvoegen, kunnen wij u als zakelijke klant een zeer verantwoorde keuze laten maken op het gebied van een maatschappelijk verantwoord besluit.

 

Specialistische bekleding industrie

Naast de maatschappelijk verantwoorde keuzes kan Meubelstoffeerderij Dominikq de industriële klanten ook van dienst zijn met specialistische bekledingen zoals brandvertragende stoffen en het anti-statisch stofferen van uw kantoormeubels. Voor de industrie met gevaren zones (1+2) hebben wij speciaal opgeleide krachten en de juiste middelen om bijvoorbeeld op een bepaalde locatie het werk uit te voeren zodat u zo min mogelijk productie uren mist als het bijvoorbeeld gaat om uw heftruck die u dagelijks nodig heeft en niet kunt missen.

 

Mogelijkheden zakelijke (meubel)stoffering

Laat ons u informeren over onze mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Van te voren zullen wij u een duidelijk beeld geven van de uitvoering samen met een stappenplan die optimaal zal worden ingevuld naar uw wensen.

 

 

Categorie
Projecten herstoffering, Zakelijke projecten