Over dit project

Design is belangrijk. Zonder geweldig design, hebben de ruimtes in onze huizen geen betekenis en inspiratie. De perfecte combinatie van kleur, textuur en dessin voegt niet alleen schoonheid toe, maar kan ook inspireren en vernieuwen. Een leven gevuld met geweldig design is waar het om gaat met Sunbrella®-stoffen. Fantastische collecties met ongeëvenaarde prestatie die mooi genoeg zijn voor een formeel meubel én duurzaam genoeg voor de bank waar u aan het einde van de dag in wegzakt.

 

 

Traditionele verfmethodes kleuren alleen de buitenkant van de vezels, dus deze vervagen snel. Sunbrella vezels zijn tot de kern toe doordrenkt met zeer uv-stabiele pigmenten, welke Sunbrella-stoffen uiterst kleurbestendig maken en weerbaar tegen de schadelijke gevolgen van zonlicht.

 

 

Alle Sunbrella-stoffen zijn ontwikkeld met schimmelbestendigheid. Indien blootstelling aan vuil en afval schimmel doen groeien, kunnen Sunbrella-stoffen snel en eenvoudig worden gereinigd met bleekmiddel.

 

 

 

 

 

Categorie
Onze meubelstoffen
Tags
bootbekleding, meubelstof, meubelstoffen, outdoor stof, outdoor stoffen, schimmel bestendig, schimmelwerend, Sunbrella, sunbrella fabrics, sunbrella outdoor, sunbrella stoffen