Over dit project

Artifort

In 2015 vierde Artifort haar 125ste verjaardag. Elk jaar vinden onze stoelen, tafels en banken hun weg naar de huizen van designliefhebbers over heel de wereld. Het begon allemaal in 1890 toen Jules Wagemans zich in Maastricht vestigde als stoffeerder. Inmiddels is Artifort niet meer weg te denken als Nederlandse producent van design Meubilair.

De fundamenten voor Artifort zijn gelegd door Jules Wagemans. Hij vestigde zich in 1890 in Maastricht als behanger en stoffeerder. Zijn zoon Henricus Wagemans bouwde het bedrijf uit tot een meubelfabriek. Aan het eind van de jaren twintig beschikte het inmiddels in het hele land bekende bedrijf over een toonzaal in Amsterdam.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel van de degelijke tijdloze Artifort design meubelen van Nederlandse bodem.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw tijdloze Artifort Design meubilair in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
artifort, bank, design, fauteuil, herbekleden, herstellen, herstofferen, meubelstoffeerder, opknappen, Opnieuw bekleden, orange slice, poef, stoel, stofferen, Tulip, vintage