Over dit project

Jori

Belgisch vakmanschap

Traditioneel vakmanschap & toegewijde stielkennis vormen de basis van het JORI succes. Want het verwerken van de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen gebeurt door ervaren vakmensen die met passie en liefde voor hun vak, uw zetel volledig op maat hebben gemaakt in de Belgische ateliers. Het streefdoel van Jori is een compromisloze kwaliteit.

 

Gewaarborgde kwaliteit

De essentie van elk zitmeubel is en blijft zitcomfort. En laat dat nu JORI’s belangrijkste troef zijn. Sinds meer dan 50 jaar focust JORI op het ontwerp en de productie van absoluut zitcomfort. Zetels die uitnodigen tot ontspanning: fysiek en mentaal. Want alleen uit de perfecte ontspanning van het lichaam volgt de ideale rust voor de geest.

 

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het comfort van deze Jori meubelen. Door onze vakkennis en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij met gemak zeggen dat wij deze meubelen een extra kwalitatieve ronde kunnen geven.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw tijdloze en zeer comfortabele Jori zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, fauteuil, herstellen, herstofferen, Jori, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, poef, stoel, stofferen, Yoga