Over dit project

Moroso

 

Moroso is een Italiaanse specialist in designmeubels met een hedendaagse stijl sinds 1952. De sofa’s, fauteuils en accessoires zijn van hoge kwaliteit en stralen individuele creativiteit uit van ruim 30 bekende ontwerpers.

Moroso heeft de overtuiging dat kunst, cultuur en fashion in combinatie met design altijd een grote stimulans zijn voor het ontwerp.

Het resultaat? Alle Moroso-producten zijn onderscheidend en door hun eigen verhaal het ontdekken waard zijn en ze roepen emotie op.

 

 

Vakmanschap met aandacht voor detail en afwerking 

Moroso richt zich op een ideale balans tussen innovatieve industriële productie en passie voor verfijnd vakmanschap met aandacht voor detail en afwerking.

Bekende design klassiekers in de Moroso-collectie zijn; Victoria and Albert van Ron Arad, Fjord, Rift en Bloomy van Patricia Urquiola, Take a Line for a Walk van Alfredo Haberli.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en de details van Moroso design zitmeubelen.

 

Door onze vakkennis en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij met gemak zeggen dat wij deze meubelen een extra kwalitatieve ronde kunnen geven.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

 

Zo kunt u weer jaren genieten van uw oogstrelende Moroso design meubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, fauteuil, Fjord, herstofferen, Italiaans design, meubels laten stofferen, moroso, Rift, Ron Arad, stoel, stofferen, victoria & Albert