Over dit project

Moroso

 

Moroso is een Italiaanse specialist in designmeubels met een hedendaagse stijl sinds 1952. De sofa’s, fauteuils en accessoires zijn van hoge kwaliteit en stralen individuele creativiteit uit van ruim 30 bekende ontwerpers zoals Ron Arad, Tom Dixon, Alfredo Haberli, Tord Boontje, Werner Aisslinger en Patricia Urquiola.

Moroso heeft de overtuiging dat kunst, cultuur en fashion in combinatie met design altijd een grote stimulans zijn voor het ontwerp. Dit heeft tot resultaat dat alle Moroso-producten onderscheidend en door hun eigen verhaal het ontdekken waard zijn, ze roepen emotie op.

 

 

Vakmanschap met aandacht voor detail en afwerking 

Moroso richt zich op een ideale balans tussen innovatieve industriële productie en passie voor verfijnd vakmanschap met aandacht voor detail en afwerking. Daarbij streeft zij naar kwaliteit tot in elk miniem detail vanaf de eerste studie tot de productie en de levering van het product. Ze test in elke fase van het productieproces en garandeert zo een hoge en constante kwaliteitsstandaard die gepaard gaat met de nodige internationale certificeringen.

Bekende design klassiekers in de Moroso-collectie zijn; Victoria and Albert van Ron Arad, Fjord, Rift en Bloomy van Patricia Urquiola, Take a Line for a Walk van Alfredo Haberli, Supernatural van Ross Lovegrove en Impossible Wood van Nipa Doshi & Jonathan Levien.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en de details van Moroso design zitmeubelen.

 

Door onze vakkennis en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij met gemak zeggen dat wij deze meubelen een extra kwalitatieve ronde kunnen geven.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

 

Zo kunt u weer jaren genieten van uw oogstrelende Moroso design meubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, fauteuil, Fjord, herstofferen, Italiaans design, moroso, Rift, Ron Arad, stoel, stofferen, victoria & Albert