Over dit project

Cassina design meubelen

Opgericht in 1927, lanceerde industrieel ontwerp in Italië in de jaren vijftig. Het bedrijf was baanbrekend dankzij zijn opvallende neiging tot onderzoek en innovatie, werken met belangrijke architecten en ontwerpers en hen aanmoedigen om nieuwe ontwerpen te bedenken, een kenmerk dat het merk nog steeds onderscheidt.

 

Cassina’s identiteit ligt in de innovatieve fusie van technologische vaardigheden en traditioneel vakmanschap. De collecties bevatten iconische meubels van grote moderne architecten, waaronder Le Corbusier, Mackintosh, Wright, Rietveld, Perriand, Albini en Zanuso, evenals belangrijke architecten en ontwerpers zoals Bellini, Lissoni, Magistretti, Pesce, Ponti en Starck. Sinds 2015 is Patricia Urquiola de Art Director van Cassina.

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel van de zeer degelijk en oogstrelende Cassina design meubelen.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw Cassina Design meubilair in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bekleden, Cassina, design, fauteuil, herbekleden, herstellen, herstofferen, Italiaans design, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, poef, stoel, stofferen, vintage