Over dit project

Gelderland

Gelderland Groep staat voor duurzaamheid en zitcomfort. Alle meubels worden, door ervaren vakmensen met grote liefde voor het vak, ambachtelijk gemaakt in Nederland.

Dat is al zo sinds 1936. Omdat de oprichter gecharmeerd was van Scandinavisch design, werd al vroeg gekozen voor een moderne vormgeving en hoekige vormen.

 

Het bedrijf werd in 1935 in Culemborg opgericht als Meubelfabriek Gelderland door de heer Oberman. Uit het verhaal blijkt onomstotelijk dat de peilers van de Gelderland organisatie van vandaag de dag, innovatief ontwerp, hoogwaardige kwaliteit en sterk accent op comfort, diep verankerd zijn in de bestaansgeschiedenis.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel van de degelijke tijdloze Gelderland design meubelen van Nederlandse bodem.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

 

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

 

Zo kunt u weer jaren genieten van uw tijdloze Gelderland Design meubilair in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, design, eetkamerstoel, Gelderland, Gelderland furniture, herbekleden, herstofferen, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, opknappen, Opnieuw bekleden, poef, stoel, stofferen, vintage