Over dit project

Swedese is een klassieke Zweedse meubelproducent welke sterk is vertegenwoordigd in zowel het internationale als het nationale continent.

De idealen van Swedese zijn dezelfde vandaag als ze zijn geweest in de afgelopen zeventig jaar. Dit zijn mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de basis van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door vooruitstrevende ontwerpers die delen in de tijdloze idealen van de architectuur.

 

Swedese werd in 1945 opgericht door de twee broers Yngve en Jerker Ekström en Bertil Sjöqvist en Yngve Ekström leidde het bedrijf tot zijn dood.

De huidige eigenaar van Swedese is Anna Johansson en Julio Patino.

Wist u dat het hoofdkantoor is gevestigd in Vaggeryd in Småland, Zweden?

Hier bevinden zich de eerste fabriek. De tweede fabriek bevindt zich in Äng, een klein dorp buiten Nässjö, Zweden.

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en de juiste samenstellingen van de mooi opgebouwde en zeer degelijke Swedese meubels.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw Swedese zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, bekleden, design, fauteuil, herbekleden, herstellen, herstofferen, lamello, lamino, meubels laten stofferen, meubelstoffeerder, poef, stofferen, Swedese, vintage, Zweeds design