Over dit project

Harvink meubilair van Nederlandse bodem

 

De historie van Harvink begint in 1947. In dat jaar startte Hermanus Vink zijn meubelfabriek ‘M. Vink & Zn’, in IJsselstein.  In 1985 introduceerden zijn zoons Harm en Harry de naam Harvink. Met de Harvink- collectie kozen de broers voor een unieke en herkenbare signatuur: perfect zitcomfort met een zichtbare metalen frameconstructie.

De huidige eigenaren Sander Prinsen en Alette Trompetter behielden na de overname in 2006 de goede naam van het bedrijf. Ook de ingezette, onderscheidende koers bleef behouden. Dankzij hun grote passie voor het meubelvak heeft het duo nóg meer de nadruk gelegd op vakmanschap en topkwaliteit.

 

Topontwerpers

Nauwe samenwerking met selecte groep topontwerpers. Dat Harvink voor haar collectie kiest voor Nederlandse ontwerpers als Martin Haksteen en Thijs Smeets mag geen wonder heten. Top ontwerpers met wereldwijd een goede naam.

 

 

Dominikq Meubelstoffeerderij heeft zich door de jaren heen goed verdiept in de vormen en het lijnenspel van de zeer degelijk opgebouwde Harvink design meubilair.

 

Wij beschikken over de juiste gereedschappen, machines en benodigdheden.

Opnieuw bekleden, herstofferen en/of in ere laten herstellen bij Dominikq Meubelstoffeerderij is veelal een interessante optie.

Zo kunt u weer jaren genieten van uw tijdloze Harvink  zitmeubel in een 2e en wellicht een 3e ronde.

 

 

 

 

Categorie
Merken herstofferen
Tags
bank, design, fauteuil, Harvink, herbekleden, herstellen, herstofferen, meubelstoffeerder, meubelstoffeerderij, Opnieuw bekleden, stoel, stofferen, uncle sam